annonse
annonse
annonse

CD-spiller

Marantz SA-10

Marantz' referanse-SACD-spiller behersker alle de digitale lydmediene du kan finne. Den koster en herregård – og låter som et slott.
69.999,-

Quad Artera Play

Quad Artera kan løfte lyden i de fleste anlegg og leverer high-end-lyd uten avskrekkende prislapp.

Rotel RA-1570 & Rotel RCD-1570

Rotel bygger videre på sin lydmessige no-nonsens filosofi, men nå bugner produktene også av muligheter.
18.990,-

Bel Canto C5i & Bel Canto CD2

Bel Canto er et italiensk begrep som refererer til en spesiell klangfull sangteknikk. Kan den amerikanske produsenten som har tatt det samme navnet leve opp til det klangfulle idealet? Ja, det kan den.Det er slik den moderne mid-fi forsterkeren skal være i dag: Et apparat som kan tjenestegjøre som sentral for stort sett alt du kan komme på å koble til, inklusiv TV, platespiller, spillkonsoll eller satellittmottaker. Du får mye for pengene nå til dags.
49.000,-

Primare I22 & Primare CD22

Primares innstegsmodeller i 22-serien holder fanen høyt og gjør sine eldre søsken stolte. Det er akkurat slike produkter som den normale lydkonsumenten burde se nærmere på. kombinert med et par passende høyttalere, kan man få en gjengivelse som er forbløffende bra til prisen.
19.990,-

Rega Isis og Rega Osiris

Kanskje er det galskap. Kanskje er det genialt. Uansett er det mye spilleglede å finne i Regas high-end duo. Bare man tar et forbehold.
110.000,-

Primare I32 & Primare CD32

Primare har våget å fornye sitt modellprogram med en helt ny forsterkerteknologi basert på klasse D. Den som intet våger intet vinner heter det jo, og her har Primare virkelig fått betalt.
39.990,-

Wadia 381

Hvis man kan leve med færre funksjoner for å spare penger, uten å tape noe på ytelse, må det vel være en oppskrift på suksess.
69.000,-

Marantz SA-11S2

Denne spilleren senket meg i sofaen og lot meg slappe av på en måte som mange andre spiller ikke gjør.
35.995,-

Stello CDT 100 og DA 100 Signature

Den som er ute etter en topp CD-spiller, men samtidig vil være forberedt på CD-formatets undergang, bør sterkt vurdere CD-drivverk og konverter fra Stello.  
15.000,-