högtalare_990

Årets høyttalere

For både liten og stor

Årets kavalkade inneholder et eventyrlig utvalg av høyttalere i alle prisklasser, størrelser og fasonger, fra bitte små bokhyllemodeller til høyttalere store som kjøleskap!
aretsTV_990

Årets beste TV-er

Se alle detaljene

Årets nye TV-er er blitt både større, skarpere og bedre tilpasset våre moderne seervaner. Og endelig kommer OLED-skjermene ned i pris!
hörlurar_990

Årets beste hodetelefoner

En nytelse for ørene

Vi kjøper flere hodetelefoner enn noensinne, og utvalget av ulike typer og retninger gjør at mange i dag ikke nøyer seg med ett par.
Pure Pop Midi pynter i hjemmet

DAB-radio

Pure DAB-radioer

De er kjent for sine radioer, og nå lanserer de tre modeller med DAB-radio, også med Bluetooth-streaming for de som ønsker det.
Springsteen, live – Kopi

Nyheter

The Boss åpner arkivet!

Blant verdens artister er det vel ingen som har blitt utsatt for mer bootlegging enn Bruce Springsteen, nå tar han selv grep og legger ut deler av sitt live-arkiv til nedlasting.
boh2

Hodetelefoner

On-ear fra B&O

B&O PLAY by Bang & Olufsen presenterer BeoPlay H2: en on-ear hodetelefon man sier er "den perfekte match til et aktivt liv".
soundexperiment3

Teknologi

Slik ser lydbølger ut

Lyd er bølgeformede svingninger i luften. Men hvordan ser det ut, når man setter vann i svingninger? Se subwooferen leke med vann i hagen.